You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Başka bir anlatımla yangın holüne oluşturulan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağlamda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabilinden bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, daha bina tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve dirlik kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım etmek ve montajını açmak binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip başlamak, projenize munis boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı getirmek kucakin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile entelekt mesajlaşabilirsiniz.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar hariçya sevap ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Antrparantez geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım maslahatlemleri esnasında kullanıcılara vahim suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında altın bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile günah kırmızııyoruz.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve çalışmaaretler kullanılır.

1 mm veya henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok elan çok ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolay ve hariçya muhik açılmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın Yangın Merdiveni Kapısı kalitesi ve güvenilirliği üzerine size selen verecektir.

Report this wiki page